Skip to main content

JOM WORKOUT SEXY LEG DENGAN CARA YANG MUDAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar korang semua hari ni?
Semoga korang semua SIHAT WAJIB KURUS hari-hari okay.

Hari ni abang nak share pasal training dengan anak buah baru. Halimah 1st time nak try train dengan Coach Abang Ketaq ni. Meh kita layan video ni.

https://www.facebook.com/hanafee.hannbotaqbesi/videos/1151558631578250/

Ha, ni baru warm up jek.

Full train untuk sexy leg seperti di bawah ni.


Gunakan ni sebagai panduan untuk korang buat rutin ni di rumah. Boleh juga tengok video ni abang dah rakamkan bagi lagi senang. Sila klik pada gambar di atas.


Ok sekarang korang boleh cuba di rumah masing-masing. Buat sampai jadi, buat setiap hari, Bermula dengan 30 minit saja, kemudian baru tambah ke 1 jam dah cukup. 

Jika korang perlukan pemantauan secara exclusive bersama personal trainer yang berkelayakan atau coach bertauliah. Boleh cari Coach Abang Ketaq di 019-7982112. 

Salam Sihat Wajib Kurus,
 



019.798.2112 nombor untuk korang roger-roger.
Kalau korang nak share entri ni, silakan jangan malu-malu, abang okay jek...






Comments

Popular posts from this blog

PERSONAL TRAINER ONLINE OFFLINE DI PASIR GUDANG DAN SEKITAR JOHOR BAHRU

Assalamualaikum,
Hi,
Hari ini abang nak lancarkan blog abang sendiri.  Abang bagi nama COACH ABANG KETAQ.
Nama ni abang pilih sebab belum ada lagi personal trainer lain yang guna nama ni. Yeahaa Nama ni juga adalah nama yang diberikan oleh geng-geng sebuah program kesihatan.
Sebelum tu bagi abang perkenalkan siapa abang dulu.
Nama sebenar abang Mohd Hanafi, orang juga kenali abang dengan pelbagai nama iaitu:
"Botaq" ni orang kat gym yang panggil. Kalau korang datang gym 7days, cer cari botaq, mesti punya orang kenal abang.
"Hann" member yang main bowling sama-sama dulu panggil.
"Coach Abang Ketaq" atau "Coach" client aku panggil.
Kalau isteri panggil, tak yah tulis kat sini lah yek, ok. Ok, korang dah kenal abang kan. Sekarang abang nak sembang tentang passion abang.
Abang adalah sorang personal trainer untuk menguruskan berat badan client, tak kisah la dari gemuk bam-bam nak kurus selim melim ke, dari kurus nipis nak body solid ke, atau nak maintain berat b…

CABARAN 1000 LOMPAT SKIPPING

Assalamualaikum,
Hi korang apa kabar? Semoga korang semua SIHAT WAJIB KURUS.
Hari abang rasa maca nak buat cabaran sikit, so sapa2 yang rasa boleh layan cabaran abang ni jom.  Korang amik video pastu share la kat instagram ke facebook ke ikut korang punya suka la, pastu korang tag abang yek.
Jom layan video cabaran kita. Jangan segan-segan yek dik, abang cabar perkara yang sihat jek.

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Korang mesti pilih untuk jaga kesihatan kerana SIHAT ADALAH SANGAT BERHARGA. Kerana SIHAT WAJIB KURUS.
Abang doakan korang semua enjoy dengan amalan gaya hidup sihat korang. Kalau korang nak abang guide, korang boleh pm Coach Abang Ketaq, personal trainer Pasir Gudang online & offline. Peserta online dari seluruh Malaysia yek abang guide.
Okay, abang chaw dulu, nanti kita jumpa lagi. Bye.
Salam Sihat Wajib Kurus,


019.798.2112 nombor untuk korang roger-roger.
Kalau korang nak share entri ni, silakan jangan malu-malu, abang okay jek...





TESTIMONI JEJAKA SWK SELEPAS SEBULAN

Assalamualaikum & salam sejahtera,
Abang doakan korang semua Sihat Wajib Kurus.

Hari ni abang nak kongsi sikit pasal progress anak-anak buah abang.

PERJUANGAN BELUM SELESAI

Misi utama mereka adalah untuk HIDUP LUAR BIASA SIHAT

BERIMPIAN tak salah asalkan kena dengan USAHA nya

Inilah PERJUANGAN selama SEBULAN Muhamad Fakhruddin Udin. Beliau hilang 11.5kg (104kg - 92.5kg)



Ini pula Khairul Anuar Baharom turun sebanyak 8.5kg (100kg - 91.5kg)


Seorang lagi yang sudah 4 bulan bersama abang, cikgu Mohd Ikhwan Ahmad (80kg - 68kg).





Hebat kan mereka. Korang pun boleh juga.

Kat sini abang nak pesan sangat-sangat dengan korang semua...
Nak GUMUKS pun makan masa BERTAHUN, ni kan pula nak SIHAT TERPAKSA FIT + HENSEM... macam anak buah abang ni.

Akhir sekali pesan abang...
SLOW PROGRESS IS BETTER THAN NO PROGRESS...
Kita sama-sama tunggu PERUBAHAN mereka seterusnya SEBULAN lagi. Yang PASTI sekarang mereka LEBIH SIHAT dari sebelumnya.

Alhamdulillah, abang bersyukur sangat.
TAHNIAH... TAHNIAH... TAHNIAH... untuk…